Föreläsare

LARS CLASSON

Uppvuxen bakom scenen. Som son till Krister Classon har han tillbringat mer tid på turné än på förskola. Lars tog över stafettpinnen efter Krister för över 10 år sedan och har sedan dess skrivit och regisserat flertalet föreställningar. Vid sidan av det brottades Lars med psykisk ohälsa under många år. Hans arbete med sig själv landade till slut i att han började föreläsa, inte om hur han mår utan om hur man kan få sin vardag att blir enklare, roligare och gladare. Nu har han, filat och förbättrat och är redo att ge sig ut för att får Sverige att må bättre och ha det förbaskat kul under tiden. För humor är Lars viktigaste vapen.

BOKA LARS

Lars föreläsningar passar på de flesta ställen. Innehållet anpassat efter ändamålet. Men alltid med grunden att får de som lyssnar att känna energi att själva förbättra sin egen vardag.

FÖRETAG

Personalen är navet i ett företag och en verksamhet. Ge dom en inspirerande och rolig energikick

KOMMUN OCH REGION

Många som arbetar i kommun och region träffar ofta människor med psykisk ohälsa. Lars har själv levt med och kan ge er tankar på vägen. Lars föreläser även för skolor, både lärare och elever.

FÖRENINGEN

Som förening är gruppkänslan viktig. Och där har varje individ ett ansvar. Lars ger med hjälp av sin humor goda råd på hur man kan arbeta i en förening.